Клієнтам

СТЯГНЕННЯ БОРГІВ ЗА РОЗПИСКАМИ

Компанія “Фактор П” надає послуги фізичним особам щодо стягнення боргів за розписками.

Останнім часом почастішали випадки недобросовісного виконання зобов’язань за позиками фізичних осіб один одному(так звані “розписки”). 

Компанія “Фактор П” має більш ніж великий досвід по стягненню заборгованості з фізичних осіб і надає повний спектр послуг по стягненню заборгованості по розпискам включаючи:

– Проведення переговорів з добровільного погашення;

– Аналіз юридичних перспектив стягнення заборгованості;

– Аналіз пов’язаних з боржником осіб, фінансового стану боржника, встановлення каналів отримання доходів;

– Підготовка позову до суду, супровід справи в судах всіх інстанцій, отримання рішення і виконавчих проваджень;

– Супровід справи в органах Державної виконавчої служби.

З питань співпраці звертайтесь за телефоном: 0952728507

СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ

Повернення боргу:

Стягнення боргів Компанія “Фактор П” передбачає виконання цілого комплексу заходів, які спрямовані на спонукання боржника розпочати повернення боргу кредитору. Для того, щоб повернути борг компанія робить як досудові кроки і дії, так і ініціює повернення боргів в примусовому порядку (якщо інші методи вичерпані).

Компанія “Фактор П” надає всі види послуг зі стягнення проблемної заборгованості, а саме: 

Pre Collection:

Превентивний вплив на позичальників з метою недопущення виходу на прострочення за допомогою SMS, e-mail, IVM, вихідних дзвінків.

Вигоди для клієнта:

Зниження витрат на збір заборгованості, а також на створення резервів за рахунок зниження частки позичальників, що виходять на прострочення;

Автоматичне управління стратегіями превентивного інформування, істотно знижує операційний ризик збоїв.

Skip-Tracing:

Пошук актуальних контактних даних позичальників. За допомогою послуги Skip-Tracing вдається відновити до 30% контактної інформації боржників при повній її відсутності.

Soft Collection:

Досудові дистанційні процедури стягнення проблемної заборгованості (calls, direct-mail, SMS, voice-messenger).

Залежно від стадії роботи з позичальниками використовується більше 200 видів SMS-повідомлень, більше 100 шаблонів листів, а також розроблено більше 40 скриптів ведення переговорів.

На даному етапі основне завдання-оповістити позичальника про заборгованість, що утворилася, з’ясувати причину прострочення, роз’яснити можливі наслідки невиконання зобов’язань перед кредитором. 

Hard collection:

Повна досудова процедура стягнення проблемної заборгованості, особиста взаємодія фахівця з факторингу з позичальником. На даній стадії вживаються всі можливі заходи для здійснення безпосереднього очного спілкування з боржником.

В компанії “Фактор П” процює великий персонал в Call Center Collection по всій території України.

Legal Collection:

Організація і ведення процесу стягнення боргів за допомогою звернення до суду а також  до Державної виконавчої служби (ДВС). Компанія “Фактор П” здійснює всі, передбачені законодавством, процесуальні дії, включаючи:

Захист інтересів замовника в судах всіх інстанцій;

Представлення інтересів замовника при роботі з ГІС;

Роботу з нотаріусами.

СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ЗА ДОГОВОРАМИ ПОСТАВКИ

Компанія “Фактор П” надає послуги зі стягнення боргів за договорами поставок

Багато замовників використовують загальну фінансову ситуацію в країні для виправдання свого не бажання сумлінно виконувати договірні зобов’язання за надані послуги, поставлені товари та ін. 

Компанія “Фактор П”, застосовуючи свій багаторічний досвід стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб, надає послуги стягнення заборгованості за договорами поставки, включаючи:

– Аналіз фінансового стану боржника та майна боржника;

– Оцінка перспектив юридичного стягнення;

– Підготовка позову, отримання забезпечувальних заходів і супровід справи в судах всіх інстанцій;

– Супроводження виконавчого провадження, участь в описі та реалізації майна, контроль перерахування коштів стягувачу.

ФАКТОРИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

Компанія “Фактор П” пропонує покупку боргових портфелів фінансовим (банківським), страховим, лізинговим, телекомунікаційним компаніям; компаніям, що займаються наданням послуг ЖКГ і надають консалтингові послуги.

Фахівці компанії “Фактор П” на постійній основі відстежують законодавчі зміни, пов’язані з роботою фінансового ринку, взаємовідносин фінансових компаній і боржників. Ми маємо авторські методики в проведенні всього процесу оцінки і покупки боргових портфелів. Оцінка кожного портфеля проводиться індивідуально і залежить від безлічі факторів. Попередня робота з портфелем проводиться в прийнятні для Клієнта терміни, що дозволить Вам прийняти оптимальне для свого бізнесу рішення.

Завдяки успішному досвіду роботи з оцінки боргових портфелів ми здійснюємо чітку, сумлінну та швидку оцінку портфеля по кожній галузі, а також гарантуємо отримання адекватної ціни портфеля.

Фінансову спроможність і відповідальність компанії “Фактор П” підтверджує факт співпраці з низкою найбільших українських підприємств і організацій, що працюють в найважливіших галузях економіки.

Вигоди для Клієнта:

поліпшення фінансової звітності за одну транзакцію;

відсутність необхідності створювати і утримувати відділ по роботі з боржниками;  

перенесення ризику непогашення заборгованості на покупця портфеля, тобто, на колектора;

поліпшення поточної ліквідності за рахунок отримання ліквідних коштів;

очищення балансу від «поганих» активів.

Чому Компанія “Фактор П”?

Компанія “Фактор П” володіє великим досвідом роботи з простроченою заборгованістю.

Ми прогнозуємо збори з дуже високою вірогідністю, що дозволяє нам запропонувати Вам кращу ціну без включення «премії за ризик».

Компанія “Фактор П” пропонує потенційним продавцям портфеля цілий ряд варіантів, що відповідають запитам наших клієнтів.